Vorige slide
Volgende slide

Stukadoorsbedrijf Marcel Seuren

Buiten Stucwerk

Sierpleister, de verzamelnaam voor spachtelputz, granol, schorspleister, barokpleister. Kortom, het sterkste alternatief voor behang en sauswerk. Bij ons altijd watervast, op kleur of standaardwit. Voor nieuw en oudbouw. Met topmerken sticolith en hoeka. Ook leveren wij spackspuitpleisters wit of op kleur, wanden en plafonds.

Lijsten en ornamenten

Terug naar de staat van vroeger of een nieuw eigentijds ontwerp? Alles is mogelijk, van recht, rond, vierkant, en van strak tot gebloemd en verguld. Ook in kunstof zijn er steeds meer voor ons acceptabele producten op de markt gekomen.

Sier- en glanspleister

Gekleurde wanden met een gladde afwerking. Op dit moment zijn er een scala van merken met soorten en kleuren te verkrijgen. U heeft de keuze uit de mooiste kleurcombinaties, hierin kunnen zelfs sjablonen in opgenomen worden. Wij hebben ze mat en glanzend, of gewaxt. Zelfs als alternatief voor tegels!

Sauswerk

Glad pleisterwerk is “de afwerking” van deze tijd. Deze afwerking is zeer arbeidsintensief aangezien de pleisterlaag “handmatig” op de huidige ondergrond moet worden aangebracht.
Belangrijk!! Voordat u begint met sausen, moet altijd alles, minimaal één keer worden opgeschuurd. Een “sausklare” ondergrond is niet geschikt om direct over te sausen. Na het pleisteren wordt de ondergrond met behulp van een bouwlamp nog eens goed gecontroleerd op eventuele spaanslagen en oneffenheden, waarna het sausen kan gaan plaats vinden. Het texwerk kunnen wij ook voor u verzorgen.

Leem / tadelakt

Gepolijste wanden op een puur natuurlijke basis. Bepleistert met een techniek waardoor u wanden als glas overhoud.
Spiegelglad, waterdicht. Elke vorm kunt u krijgen, ook in de douche en bad ruimte.
Leem is een bijzonder en oeroud bouwmateriaal. Het heeft zeer goede warmte-vochtregulerende eigenschappen en een natuurlijke uitstraling. De basisleem is bruin en door wapening met stro, hennep of andere vezels krijg je een wandafwerking. Een leemfinish kan met natuurlijke pigmenten worden gekleurd.