Vorige slide
Volgende slide

Stukadoorsbedrijf Marcel Seuren

Decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk

Stucwerk buitenshuis bestaat ook tot de mogelijkheden om uw huis een nieuwe facelift te geven. Zo kan buiten stucwerk een oude verweerde muur weer omtoveren tot een sterkere, beter isolerende en vooral mooiere muur.
Houdt er wel rekening mee dat in sommige gevallen een vergunning nodig voor buiten stucwerk, omdat het aangezicht van uw huis/pand door buiten stucwerk verandert. Informeer bij uw gemeente of dit voor u van toepassing is.
U heeft ook de optie om voor het buitenshuis aanbrengen van een nieuwe stuclaag, om uw pand energiezuiniger te maken door het toepassen van gevelisolatie.

Cementpleister

Bepleisteren van oude of nieuwe buitengevels, binnenwanden van ruimtes met hoge vochtbelasting, zoals garages, schuren. Alles met professionele merken.
Heeft u een antieke boerderij in landelijke omgeving of een herenhuis in een stadscentrum?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die er zijn om voor jaren weer een strakke en voor de ondergrond en omgeving geschikte afwerking te vinden.

Sierpleister

Sierpleister, de verzamelnaam voor spachtelputz, granol, schorspleister, barokpleister. Kortom, het sterkste alternatief voor behang en sauswerk. Bij ons altijd watervast, op kleur of standaardwit. Voor nieuw en oudbouw. Met topmerken sticolith en hoeka. Ook leveren wij spackspuitpleisters wit of op kleur, wanden en plafonds.

Isolatiegevel

Heeft u een zeer slecht geïsoleerd en koud huis? Zeker met het nieuwe energielabel !
Wij kunnen voor u een geïsoleerd buitenwerk aanbieden met diverse mogelijkheden van afwerking en kleur, zodat uw huis ’s winters als een warme deken om u heen sluit, en u zomers een koel binnenverblijf heeft.